Skien Internasjonale Filmfestival for Seniorer

Her finner du all informasjon om din festivalby

06-09 OKTOBER

ADRESSE

For å delta på festivalen, klikk på knappen under!

Åpningsfilmen

Ingenting å le av

Regi: Petter Næss

Skuespillere: Odd-Magnus Williamson, Sara Khorami, Øystein Martinsen, Anne Marie Ottesen, Karoline Krüger, Jan Gunnar Røyse, Penda Faal, Andrine Sæther, Ravdeep Singh, Ylva Bjærkaas Thedin, Jonis Josef


Kasper Berntsen (40) er en vellykket stand-up komiker, som har alt han kan ønske seg. Han kjører faste show på Oslos beste klubber, har en vakker kjæreste og trives svært godt i rampelyset. Men så, gradvis, mister han grepet, blir for godt vant, følger ikke med i tiden og slutter å fornye seg. 

Play Video

Avslutningsfilmen

Play Video

Margrethe den første

Skuespillere: Trine Dyrholm, Søren Malling, Morten Hee Andersen, Jakob Oftebro, Bjørn Floberg, Magnus Krepper, Thomas W. Gabrielsson, Agnes Rase, Simon J. Berger og Paul Blackthorn.

Danmark, Norge og Sverige har kriget med hverandre i århundrer, men nå har Margrete I samlet landene i en fredsorientert union. Maktbalansen i Europa er i endring, men ikke alle er glade. Noen vil gjøre alt for å sette Europas sterkeste kvinne ut av spill. Året er 1402, og en kvinne står i spissen for et nytt nordisk rike. Margrete I har samlet Danmark, Norge og Sverige i en union, som hun egenhendig styrer gjennom sin adoptivsønn, Kong Erik. 

SKIEN FILMFESTIVALS SAMARBEIDSPARTNERE

Jacob & Gabriel

Jacob & Gabriel holder åpent onsdag og torsdag – og onsdagen har vi rabaterte priser på våre menyer. Spis 3 retter for kun 350 kr. 5-retter 550 og 7-retter for 750 kr. (200 kr avslag på våre faste menypriser) Gjelder kun onsdagen. 

Vi åpner klokken 17 og tar imot gjester frem til 22.
Vi holder til i gåavstand og mulighet for en god middag før og etter kino.

Jacob & Gabriel

Bruene 1, 3724 SKIEN

www.jacoboggabriel.no

nettbutikk.jacoboggabriel.no

Hos Wenche

Hos Wenche til alle som fremviser festivalpass kunne fått 20% på et kjøp de dagene festivalen pågår.